dimecres, 8 de desembre de 2010

DONOSTI


Donosti-La Concha
                                  Martin Berasategui -Carme
                                          Txuleton-Asador Txomin
                                           Merluza en salsa- Asador Txomin
                                           Carlota de Chocolate- Asador Txomin
                                          Chuleta troceada- Asador Txomin
                                          Sidreria-Asador Txomin
                                        Pinxos Bergara Bar
                                        Pinxos Bergara Bar
                              Bergara Bar- Esteban nevot de Patxi Bergara

 
Entrada Restaurant Akelarre


 
Cap de setmana de primera!!, En menjar, veure, riure, família i de postres conèixer a en Martin Berasategui, ha estat el súmmum.
Anoeta estava de gom a gom, eufòrics per el triomf del 2-0, bé, com aquí ,un dia de Barça és clar!
Una vegada acabat el partit, sopant a la Venta del Curro (Davant mateix del camp d’Anoeta), a petar de gent i amb un ambient que s’enganxava l’alegria i l’eufòria, ja quasi acabant de sopar, ma germà em diu:  vine que et presento a en Martin Berasategui, ufffff, pensava que m’ho deia de conya, jaja, però no, no, anava de debò, estava al·lucinant, quan en Félix, el meu germà, em diu et presento a en Martín i, ell ràpidament en va clavar dos petons, però jo seguia estant al·lucinada, ell interessat també a conèixer-me, parlant de Barcelona, de Sitges, em va explicar que havia estat al Museu Maricel gravant un anunci d’oli, la veritat és que és  tan proper, encantador i tant senzill, com si en coneixes de tota la vida, seguia parlant i...venga una foto, otra, con la camiseta del jugador que ha metido el gol, doncs li va regalar la samarreta, ufff, com diuen els bascos la hostia!  

Anar al BERGARA de pinxos, guau!!, també foto amb l’Esteban Bergara, nevot d’en Patxi Bergara, el Mestre dels mestres del pinxos, i el més al·lucinant, Ahh, eres hermana de Félix ehhhh. Ponnos unos pinchos calientes los que tu nos recomiendes......
Tartaleta d’ànec al calvados, tortilla d’anxoves, revuelto de setas, txalupas, revuelto de bacalao al ajoarriero, risotto con foie, FESTIVAL!!
GAMBARA: Tartaletes de txangurro, hojaldre con bacalao, croquetas de bacalao, etc.
TAMBORIL: Els chanpis, especialitat d'allà, també les chorreras, pebrots farcits de bacallà.
LA CUCHARA DE SAN TELMO: vieira braseada, risotto de setas, cocotxas de bacalao.
ASADOR TXOMIN: Que us he de dir.... si és casa del meu germà, Txuleton, merluza con salsa verde, bacalao con pimientos, anxoves del Cantàbric amb tosta i escuma de tomata, revuelto de setas, tortilla de bacalao i, mil coses més, per no dir tot el menú de Sidreria que té i tot el llarg etc.....de carta i, com no.... les postres, caseres, caseres, fins i tot la cuajada la fan al Txomin....bé, he arribat més que plena, com una vacona, imagineu-vos que demà he d’estar a sopa quemagrasa.  Tota la setmana, doncs apa,!!  per menjar, més menjar i vino va i vino viene, xupito de esto, de lo otro, i vinga i fot-li!!
He passat un cap de setmana fantàstic!!
Gràcies a tota la meva família del Txomin: Félix, Maite, Kata i Marisa i Félix petit, per oferir-nos aquesta  degustació de menjar i veure i, sobre tot qualitat i quantitat!!





12 comentaris:

  1. Jajaja, quina alegria de post. Es nota moltíssim el subidón subidón jajajaja.
    Felicitats :)))

    ResponElimina
  2. Quina passada!!!!!!
    Segur que recordaràs aquest cap de setmana tota la teva vida!!!

    ResponElimina
  3. I ho que has disfrutat, "que te quiten lo bailado".
    Es menja molt bé al País Basc.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Renoi, quins dies gastronomico-culturals més ben aprofitats!, Berasategui!, quin luxe de foto!...i quina envejeta...Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Carme, enveja de la sana...és que Donosti és sempre un destí GENIAL!!!
    Ptnts guapa
    M

    ResponElimina
  6. STARBASE: Òscar, ni que ho diguis, encara em dura, si senyor, doncs no cada dia es pot conèixer a un gran Mestre.

    Gemma: Mira que al llarg dels anys, he pogut conèixer famosos i famosillos, que he viscut a Donosti fa molts anys durant una llarga temporada,però penso que el que més il·lusió m'ha fet ha estat fer-me la foto i poder tenir una conversa amb en Martín i també estar darrera la barra del Bergara.
    Realment, de ben segur que no ho oblidaré.

    LA COCINERA DE BETULO:
    I tant, que me quiten lo bailao, però avui a la feina el primer que m'han dit és: vens una miqueta més grassona oi? imagina't, jajaja.
    petons.

    Mercè:
    Moltes gràcies, doncs la veritat, molt i molt gastrònomics i sí, luxe total.
    Una abraçada bonica.

    Marta:
    La veritat és que si algun dia em perdo, em podeu trobadar per allà.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  7. Hola Carme,
    Doncs si, es nota molt lo bé que us ho vareu passar, i quins tiberis!!!

    ResponElimina
  8. guspires que viatgen amb el vent:
    Gemma, Degut a les circumtàncies, la veritat és que feia temps que no anavem de viatge i ho vam agafar amb tantes ganes...per això va sortir tan bé i ho vam gaudir molt.
    Salut,

    ResponElimina
  9. Quina meravella, Carme! Em fa una mica de vergonya dir-ho, però encara no tinc el plaer de conèixer Donosti... i segur que m´encantaría...
    M´alegra de veure´t tan contenta!!!
    Felicitats, guapa.

    ResponElimina
  10. uauuuuu!!! Segur que ha sigut un cap de setmana inoblidable!
    Petons!

    ResponElimina
  11. Titaniii:
    Hola bonica, doncs si algun dia tens la oportunitat, val la pena, tant en el paisatge, com en tot el tema gastronòmic.
    Una abraçada.

    Mercè,
    La veritat és que si, mira que fa anys que hi vaig i fins i tot he viscut allà quan era joveneta, però com aquest cap de setmana no recordo cap altre, suposo que ara feia temps que no hi anava.
    Una abraçada per a tu i sobretot a la teva mare, molts records i encoratgement.
    Salut,

    ResponElimina
  12. Hola Carme!!!

    Deu ni do quin pont més aprofitat!! enhorabona!

    Cap de setmana enogastronòmic a tope!!

    Que passeu unes bones festes i un millor any 2011!!!

    Un petó!!!

    Anna

    ResponElimina