tag:blogger.com,1999:blog-997561719625542171.post2284346251233321894..comments2023-10-30T07:17:59.851-07:00Comments on CUINETES-CARME: BOU DE MAR GRATINATCuinetes-Carmehttp://www.blogger.com/profile/01931176127859738277noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-997561719625542171.post-62512973639884408832010-10-30T10:16:38.159-07:002010-10-30T10:16:38.159-07:00Marta:
M'agrada que t'hagi agradat la rece...Marta:<br />M'agrada que t'hagi agradat la recepte, disculpa que et contesti passat tans mesos, doncs ara m'he adonat que hi tenia aquest comentari.<br />Una abraçada,Cuinetes-Carmehttps://www.blogger.com/profile/01931176127859738277noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-997561719625542171.post-72315639007759610172010-10-30T10:15:36.264-07:002010-10-30T10:15:36.264-07:00Rosa,
Ja veuràs com t'agradarà, queda molt bo....Rosa,<br />Ja veuràs com t'agradarà, queda molt bo.<br />Una abraçada maca!Cuinetes-Carmehttps://www.blogger.com/profile/01931176127859738277noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-997561719625542171.post-44847936583968646322010-10-30T04:35:03.863-07:002010-10-30T04:35:03.863-07:00Que bé. He comprat un bou de mar i no sabia com cu...Que bé. He comprat un bou de mar i no sabia com cuinar-lo, pensava bullit i amb mahonesa o alguna cosa així, però aquesta recepta sembla deliciosa!. GràciesRosa Mª Prathttps://www.blogger.com/profile/04857293533244980944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-997561719625542171.post-73198176177383141842010-06-06T14:10:01.284-07:002010-06-06T14:10:01.284-07:00Per fi he fet la recepta i perfecte... No tenia pa...Per fi he fet la recepta i perfecte... No tenia pastenaga a ma i vaig posar al sofregit mitja albergínia... però va sortir bonissim. Llàstima que treure tota la carn es feixuc i porta estona...La he publicat a Club de Cuines, dient la procedència i posant l'adreça del teu blog.Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-997561719625542171.post-41518721328317575322010-05-07T12:40:00.165-07:002010-05-07T12:40:00.165-07:00He al·lucinat amb aquesta recepta! Quina cosa més ...He al·lucinat amb aquesta recepta! Quina cosa més original!Martahttps://www.blogger.com/profile/04895236228624746578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-997561719625542171.post-30652173606315185032010-04-14T13:36:04.117-07:002010-04-14T13:36:04.117-07:00Marta:
Eiii, Marta, m'alegro que m'hagis f...Marta:<br />Eiii, Marta, m'alegro que m'hagis fet una ullada, ara que ja ens hem posat cara, ens veure'm pel barri.<br />Una abraçada wapa!<br /><br />guspires que viatgen amb el vent (Gemma)<br />Estic contenta de tenir-te com a visitant i més encara de que t'agradi el que hi tinc.<br />Una abrçada bonica.<br /><br />MaryLou,<br />Moltes gràcies reina, ara que ja ens coneixem personalment, espero ens troben en algun taller més.<br />Una abraçada.Cuinetes-Carmehttps://www.blogger.com/profile/01931176127859738277noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-997561719625542171.post-70628741180591814852010-04-11T11:02:52.225-07:002010-04-11T11:02:52.225-07:00Molt bona aquesta recepta i molt xulo el teu bloc!...Molt bona aquesta recepta i molt xulo el teu bloc!!!!<br />PetonetsMaryLouhttps://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-997561719625542171.post-20163709833225195372010-04-08T00:31:05.908-07:002010-04-08T00:31:05.908-07:00Carai, aquestes besties impressionen! però segur q...Carai, aquestes besties impressionen! però segur que estar boníssim. Tens receptes de peix molt interessants. T'aniré visitant.<br />PetonsAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-997561719625542171.post-60303477674702360122010-04-07T14:22:17.163-07:002010-04-07T14:22:17.163-07:00Hola Carme,
Ja no recordava el teu blog, així qu...Hola Carme, <br /><br />Ja no recordava el teu blog, així que sort que m'has comentat, perquè així t'he trobat!<br /><br />Molt bona pinta la recepta i molt xulo el blog!<br /><br />A veure si ens veiem per Vilanova!<br /><br />Fins aviatAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18126245271095327415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-997561719625542171.post-69252916077059650642010-04-07T03:01:19.941-07:002010-04-07T03:01:19.941-07:00Destapant cassoles: Mercè,
Gràcies, doncs no sempr...Destapant cassoles: Mercè,<br />Gràcies, doncs no sempre tinc temps pel tema informàtic, procuraré estar més al dia,jajaj, estic una mica dropa, tot i que tinc material per penjar, no et pensis.<br />M'alegro molt d'havier-te conegut personalment, una abraçada i fins el proper taller oi?.<br /><br />Starbase:<br />No costa res de preparar-ho, és pim pam i ja està. Val la pena provar-ho i tastar-ho encara més!<br />Ptns.<br /><br />Ricard,<br />El gust del Bou, res a veure amb les necores, fins i tot el preu, és clar, és ben diferent . Fins i tot amb el bou es pot fer un pastis de txangurro i et puc assegurar que està per llepar-te els dits.<br />Petons.<br /><br />La cuina de la Xuxi: Montse, <br />Dona, gana gana amb un no et pensis, és un entrant, tot i que el meu marit s'ha arribat a menjar 2 però resulta un plat contundent.<br />Molts petons wapa. Ahhh, he passat una Setmana Santa a la cuina, i mira per on, no he fet gairebé cap foto, alguna que altre però poques, doncs hem sigut colla i a sobre ha vingut el meu germà de Donosti i et pots imaginar, cuina que cuina, però val la pena estar en família.<br />Una abraçada.<br /><br />Gemma,<br />Estic encantada en tenir aquests amics i a més gaudexo amb ells.<br />Tens raó, el plat és de luxe.<br />ptns.<br /><br />Dolça:<br />Glòria quan vulguis ja ho saps, estàs a mitja horeta de camí, així que et convido a venir quan vulguis, tu poses data, això està fet!<br />Una abraçada.Cuinetes-Carmehttps://www.blogger.com/profile/01931176127859738277noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-997561719625542171.post-64597029646306270372010-04-06T01:20:02.367-07:002010-04-06T01:20:02.367-07:00Nena, quin aspecte més impressionant aquest bou!!!...Nena, quin aspecte més impressionant aquest bou!!! <br />Però si no et sap greu, em truques el dia que el tornis a fer i pujo a tastar-lo... és que jo amb aquestes bestioles de closca tan dura no m'atreveixo massa...<br />PTNTS<br />dolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-997561719625542171.post-54400442339897328282010-04-04T07:39:44.754-07:002010-04-04T07:39:44.754-07:00Quina sort tenir aquests amics, je je je...
No he ...Quina sort tenir aquests amics, je je je...<br />No he cuinat mai el bou de mar, però m'imagino que ha de ser un plat de luxe, sobretot fet així gratinat.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-997561719625542171.post-69794151163097653802010-03-31T10:02:38.976-07:002010-03-31T10:02:38.976-07:00Hola Carme, la veritat es que jo tampoc n'he t...Hola Carme, la veritat es que jo tampoc n'he testat mai cap. Em semblava que potser em quedaria amb gana,... jajaja<br />De totes maneres, no duptaria en probar-lo!! Aquest primer!! <br />Una abraçada i feliç Setmana Santa!MontseRioshttps://www.blogger.com/profile/10748428359843995070noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-997561719625542171.post-22283071759916779792010-03-31T03:19:35.388-07:002010-03-31T03:19:35.388-07:00Sempre que vaig al viver de Cambrils, miro aqueste...Sempre que vaig al viver de Cambrils, miro aquestes bestioles en forma de cranc gegant i mai m'atreveixo més enllà de les nècores.. Però ara ja tinc "guió" de que fer amb elles... Que passeu bons dies de Setmana Santa!. Ricard.Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-997561719625542171.post-80681260404090002402010-03-31T03:07:19.584-07:002010-03-31T03:07:19.584-07:00Quina meravella de recepta. Aquesta forma de prepa...Quina meravella de recepta. Aquesta forma de preparar-lo m'agrada molt.<br /><br />Jo el bou de mar l'acostumo a menjar a Portugal, aquí em fa mandra obrir-lo i preparar-lo.<br /><br />De tota manera, si algún dia m'animo ja tinc alternatives al bou clàssic.starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-997561719625542171.post-39378652961836683802010-03-30T16:00:08.408-07:002010-03-30T16:00:08.408-07:00cARME. estic contenta de retrobar-te pel blog!, no...cARME. estic contenta de retrobar-te pel blog!, no he provat mai el bou de mar però si es podés fer caixalada a l'ordinador ja li hauria clavat les dents!!!.A reveure!Mercè-destapant cassoles.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.com