dimarts, 17 de març del 2009

Remenat d'espàrrecs i alls tendres






Avui, he tingut la sort de poguer comptar amb un producte de temporada i a més excepcional. L'esparrec triguer silvestre, collit per un amic del meu pare, també amb els ous que ponen les gallines que cuida el meu pare a l'hort amb tot l'amor que les hi té, que com podreu comprobar en la foto, sóm més grocs que els que normalment comprem. Amb aquests productes de primera qualitat, què ni tan sols han tocat el fred de la nevera, ja em direu si no surt un remenat que podem veure els estels i el blau del cel que aquests dies estem gaudint.


Els ous mida extra, espàrrecs
i també alls tendrets.






Ingredients:
1 manat gran d'espàrrecs
1/2 manat d'alls tendres (4-6) alls depenen si són petits
3 ous grans
Elaboració:
Es tallen els espàrrecs fins que s'acabi de fer el "crec" que no es trenquin.
Els alls es netegen i es tallen en 4 meitats. S'afegix tot junt a la paella amb no massa oli i a foc lent que vagi fent poc a poc, si ho veieu una mica sec es pot afegir una cullerada o 2 d'aigua, per tal que es posin tous (que ja ho són), una vegada estiguin a punt es baten els ous i s'afegeix poc a poc formant petites truites i barrejant amb els espàrrecs, quan ja hem afegit tot l'ou i repartit tot es torna a sacsejar la paella.
Ja ho tenim a punt per menjar tot calentet i amb una flaire...



5 comentaris:

  1. M'encanten els espàrrecs de marge, i si te'ls regalen acabats de collir, molt millor, quina sort que tens! I si els ous són de les gallines del teu pare, aleshores aquest remenat és immillorable!

    ResponElimina
  2. Quina sort que has tingut amb els ingredients! Aquest plat havia de sortir bo per força!
    Jo el faig a vegades, però no sacsejo la paella al final, perquè faig una truita.

    ResponElimina
  3. Ummm quin remenat tant boooo, i a més amb productes naturals al cent per cent, m´encanta!!!

    ResponElimina
  4. carme, acabo de descobrir el teu bloc pel comentari que m'has deixat i et volia agrair que em tinguis entre els blocs que segueixes.
    el teu bloc és encara molt joves però ja és ple de temptacions per als sentits com aquest magnífic remenat.
    espero que tinguis la sort que mereixes i ens anirem llegint.

    ResponElimina
  5. Hola, Carme, suposo que ara estàs de vacances, però quan puguis passa pel meu bloc i podràs recollir una cosa que tinc per a tu.
    Petonets

    ResponElimina