dilluns, 18 de maig del 2009

Mitges llunes farcides de quatre formatges amb salsa de bolets i nous

Com que ara fa temps que la dieta ens acompanya a casa, feia temps que no cuinava pasta, així que aquest dissabte, després d'haver gaudit de la visita al Mercat de la Boqueria i, haver comprat unes quantes coses...Som-hi.
Mitges llunes farcides de quatre formatges, amb salsa de bolets variats i nous.

INGREDIENTS:
Pasta Fresca farcida quatre formatges (100 g. per persona)
Barreja de bolets secs (40.g)
nous (5)
ceba (1)
crema de llet (200ml)
sal (al gust)
pebre (al gust)
oli (per sofregir la ceba)
formatge parmesà (al gust)

PREPARACIÓ:

S'hidrata el variat de bolets, mentres tant anem sofregint una ceba tallada fina o picada, una vegada estigui rosa, s'afegeixen el bolets ja hidratats que previament haurem colat, també deixarem el te del bolets a banda. (la resta del te sobrant, el podem congelar per altres ocasions).
Quan la ceba i els bolets estiguin potxats, s'afegeix la crema de llet, salpebrem, i també afegirem un got del te que haviem reservat, per tal que la salsa no quedi espesa, però si ha de quedar lligada.
Amb les mitges llunes bullides emplatarem i guarnirem amb les nous tallades a quadrets petits, també cadascú afegirà el parmesà a gust.
Que vagi de gust!!

2 comentaris:

  1. La pasta amb crema de llet m'agrada molt, i els bolets amb crema de llet també, però tot barrejat encara no ho he fet mai, perquè fins ara els fills sempre demanaven pasta amb salsa de tomàquet o a la carbonara, i a més, n'hi ha dos que no són gaire de bolets. Però m'ha agradat, i un dia que no vinguin a dinar, la faré per al Pere i per mi. Ens hem de donar el gust, no?
    Un petó.

    ResponElimina
  2. Carme, una combinació deliciosa entre les nous i els bolets!! L'haig de provar!! :)
    Petons!

    ResponElimina