diumenge, 4 de febrer del 2018

COC DE LLET CALENTA. HOMENATGE AL COC 100 DE LA GLÒRIA DEL BLOG NO TOT SON POSTRES... A LA CUINA


Coc de llet calenta en homenatge al COM 100 de la Glòria Mohedano del Blog No tot són postres...a la cuina.
Un coc que han cuinat a 6 mans amb la Marta de Pa de nous i l'Olga de la Cuina de l'Olga.
Per celebrar-ho, també l'hem fet la Teresa de Com a casa res!, la Laura de Cuinejar, l'Anna de m'Agrada Cuinar, la Montse de Lacuinademussola Mussola i jo és clar!!
Ingredients:

4 ous
300 de sucre
250 ml de llet
220g de mantega
1 beina de vainilla
1 sobre de llevat químic
300 de farina

Preparació:

Encamisem un motlle de 22cm de diàmetre, (mantega i farina, perquè no s'enganxi).
Amb la batedora de varetes, batem els ous i el sucre durant 5 minuts fins que estiguin ben escumosos.
En un cassó posem al foc la llet i la mantega, quan comenci a bullir ho retirem del foc i hi afegim les pipetes de la  vainilla (obrim la beina pel mig i rasquem) . Afegim aquesta barreja, ben calenta, a poc a poc , a la barreja  que hem preparat anteriorment d'ous i sucre sense parar de batre.
Tamisem  la farina, hi afegim el llevat químic i ho anem incorporant a poc a poc a la barreja anterior. Quan ho tinguem tot ben lligat ho aboquem al motlle i el posem al forn, uns 40 minuts a 200º, passat aquest temps abaixem la temperatura, a 180º i ho deixem 10 minuts més. Ho punxem i quan veiem que l'escuradents surt net ja es pot traure del forn.
El posem a refredar damunt una reixeta i una vegada fred l'empolvorem amb sucre glaç.
Si teniu TH també és pot fer.
Queda molt bo!!


7 comentaris:

  1. Veure que després de tant de temps has tornat a obrir el blog per mi em fa moltíssima il•lusió!
    Moltes gràcies Carme
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó!! el que fan les empentes i el poderio de la ganxeta.
      Gràcies per comptar amb mi Glòria.

      Elimina
  2. ¡Interesante blog! Espero poder leer más contenido vuestro. ¡Me ha gustado mucho!

    ResponElimina
  3. Muy buen post, gracias por compartir esta información, sin duda seguiré esperando a que subas más contenido.

    ResponElimina
  4. Muy buen post, gracias por compartir esta información, sin duda seguiré esperando a que subas más contenido.

    ResponElimina
  5. Muchas gracias por la información dada y por el tiempo dedicado. Me ha encantado

    ResponElimina
  6. Me encanta, tiene una pinta fantástica...riquísimo!!

    ResponElimina