divendres, 5 de novembre del 2010

5è Vins&Blogs de la Penedesfera "Especial Gastronòmic"




LLISTA D'APUNTATS

Starbase: Òscar,Cris i germana; Fem un mos: Sion i Miquel; Daniel Garcia Perís i Esposa; Climent Clerch; Albert Hatero; Manuel; Wine Pleasures; Vida quotidiada: David; Imma Pulido; Josep Calvet: pitu purgatdevi; Enric Giner + acompanyant.

El primer Vins&Blogs gastronòmic!

El proper dia 20 de novembre a les 11.00 hores i fins les 13.00 hores tindrà lloc el 5è Vins&;Blogs de la Penedesfera a la Finca Viladellops (Olèrdola) http://www.viladellops.com/

Els Vins&;Blogs són trobades informals de blocaires amb l'objectiu de fomentar la cultura de la gastronomía, el vi, la vinya i el cava, el turisme, etc. a la xarxa. Aquesta trobada impulsada per la Penedesfera no només és oberta als blocaires de l'Anoia, l'Alt i Baix Penedès, i el Garraf, si no també d'altres comarques o persones interessades a compartir una bona estona.

En aquesta ocasió, la blocaire organitzadora és la carme de http://cuinetes-carme.blogspot.com// i ha fet un trobada gastronòmica! Si esteu interessats en assistir-hi i gaudir d'un tast dels vins de la Finca Viladellops, així com també un tast d'embotits del Mestre Cansalader Jordi Terès de la Cansaladeria "Cal Terès" de Vilanova i la Geltrú, haureu de deixar un comentari a l'entrada original de http://www.penedesfera.cat/2010/10/13/5e-vinsblogs-a-la-finca-viladellops

L'aforament al Celler és limitat, (entre 15-20 pax) amb la qual cosa, anirà per ordre de rebuda. Us agrairíem que en fessiu difusió i us esperem!

14 comentaris:

  1. Guapíssima!!! Fora una bona manera de retrobar-nos , però jo a un tast de vins no m'hi puc apuntar. He perdut l'olfacte, per motius de salut, així que.. una altra vegada serà!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. Molt interessant!! al meu home li agradaría, és un sibarita dels vins.

    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Té que ser molt interessant, però aquesta vegada no podrà ser.
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  4. Dolça:
    Un atra serà. Ja toca fer-la aviat!!
    petons,

    La cuina de l'estany:
    un altre deia serà.
    petons bonica.

    LA COCINERA DE BETULO.
    Cap problema, ja en buscarem més dies, però.
    Petons bonica.

    ResponElimina
  5. A mi m'agradaria assistir-hi!
    Encara és possible?

    Imma Pulido

    ResponElimina
  6. Imma,
    Per descomptat que estàs a temps, quedes a la llista, t'esperem!!

    ResponElimina
  7. A mi m'agradaria assistir-hi!
    pitu purgatdevi

    ResponElimina
  8. Josep Calvel: Benvulgut Pitu purgatdevi, APUNTAT!! No hi faltis.
    Arreveure!

    ResponElimina
  9. Carme, seria un plaer gaudir de tant bona companyia i d´una trobada tant interessant, però estic hipotecada per feina fins passades festes , passeu-vos -ho molt be i feu-ne una crònica ben maca i complerta.
    petons

    ResponElimina
  10. Starbase: Òscar no s'ha previst, suggeriu alguna cosa?
    Ja em diràs

    ResponElimina
  11. Mai,
    Moltes gràcies, de ben segur que et trovarem a faltar i, aprofita el moment detenir força feina, doncs que les vaques es presenten primes, jajaja.
    Un abraçada.

    ResponElimina
  12. Hola, t'escric per felictar-te, avui han parlat del teu bloc a rac1,ara tindràs més visitans, endevant i gràcies pel bloc.
    Rosa Lleonart

    ResponElimina
  13. Enric Giner: t'esperem doncs, APUNTAT!!
    Areveure,

    ResponElimina