De nou ja sóc aquí, compartint afició amb tots vosaltres, després d’uns mesos en els que he estat molt dedicada a la feina dels tallers de cuina i poc dedicada al bloc.
Ara, disposo d’una mica més de temps i aquesta mica m’agrada dedicar-vos-la a vosaltres, doncs la veritat us trobo a faltar, en alguns/nes he tingut la oportunitat de dir-vos-ho personalment.
Han estat gairebé 8 mesos de inactivitat al bloc, així doncs emprenc de nou la tasca que vaig deixar amb les mones de pasqua.
De vegades tenir força feina és bo, però també a conseqüència d’això deixes de fer altres coses que t’agraden i gaudeixes fent-les, en aquest cas deixar a banda el bloc m’ha comportat deixar de tenir la comunicació que fins llavors tenia amb molts de vosaltres.
Tot i això, he seguit cuinant i fent fotos, per la qual cosa disposo de material que mica en mica aniré penjant.
Avui, vull compartir aquesta recepta de carxofes; tot i que aquestes carxofes ja les vaig penjar el març del 2011, però d'aquesta manera i per primera vegada participaré a la recepta del 15 de Elsl fogons de la Bordeta.
Ingredients:
1 k Carxofes
1 ceba tendre
1 tomata gran madura
3 alls tendres
Botifarra de perol o crua
Botifarra negre
1 tall de sobrassada
1 vas de vi ranci
Preparació:
Netegem i tallem la carxofa per la meitat i, en una cassola amb oli, posem la ceba que vaig fent una mica, quan estigui una mica transparent, afegim els alls; tot això a foc lent, afegim la botifarra crua a rodanxes gruixudetes i la sobrassada tallada a bocins per tal que es vagi desfent en l’oli, salpebrem i, tot seguit les carxofes i una estona després la tomata., marejarem una estona i, tot seguit, afegim el vas de vi ranci, les anem saltant sense remenar, per tal que no es desfacin, afegirem una mica d’aigua i les taparem fins que siguin toves, uns minuts abans afegirem la botifarra negre al damunt per tal que no es desfaci.
Que vagi de gust!!
Ostres Carme, doncs quina il·lusió que hagis tornat per la Recepta del 15... i sort que ho has fet o ens hauríem perdut aquestes carxofetes! Així guisadetes queden boníssimes!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Sandra,
Eliminagràcies en a tu i encantada de que t'agradin.
Fins la propera.
Salut,
Benvinguda Carme!
ResponEliminaDpncs si els pèsols i les faves ofegades estan molt bones, amb el que m'agraden les carxofes això s'ha de provar ;)
Una aportació molt bona.
Petons
Anniki,
Eliminamoltes gràcies, estic encantada que t'agradi la recepta, a mi m'agraden fins i tot més que les faves.
Una abraçada bonica.
Quina il·lusió que tornis a ser per aquí, Carme!
ResponEliminaSi ofegats amb butifarra ens encanten els pèsold o les faves, perquè no les carxofes?
PTNTS
Dolça
Glòria,
EliminaGràcies per l'acollida. una abraçada reina i encara tenim pendent la trobada ho recordes? Espero que la família tot estigui bé.
Una abrçada i molta salut,
Encantada de coneixer el teu bloc grácies a la Recepta del 15.
ResponEliminaBona aportació la de les teves carxofes ofegades.
Un petonet
Marina,
Eliminame'n alegro que siguin del teu grat.
una braçada bonica.
Salut,
BENTORNADA!,per fi tornarem a gaudir de les teves receptes, com aquesta, una molt bona manera de cuinar les carxofes. A reveure!
ResponEliminaMercè,
EliminaMoltes gràcies per la rebuda, doncs les teves receptes són de primera ehhhhh.
Apa, espero que ara que tinc un dels dies més lliures ens poguem retobar de nou.
Una abraçada reina.
Mercè,
EliminaNo se per què no puc fer cap comentari al teu bloc, bé te'l faig des d'aquí, tens una bona cuinera per què serà? quin castell més maco.
Salut,
Aquestes carxofes ofegades tenen una pinta... Un platet cap a casa, si us plau! haha!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar a La recepta del 15! És un plaer.
Petonets!
Marina Xocolata Desfeta
Marina,
EliminaEl plaer és meu de que em puguis llegir i encantada de que t'agradin aquestes carxofes i espero que a partir d'ara també d'altres receptes.
Una abraçada bonica.
Ja era hora, Carme!!!! Fins i tot el meu marit em preguntava a vegades per tu, imagina't!!!!!
ResponEliminaM'alegro molt que tornis a dedicar-nos unes estones a nosaltres, encara que també estic molt contenta que et vagi tan bé la feina de donar classes de cuina!!!!
Ah, i molt bona recepta, amb uns quants ingredients ben casolans, oi?
Petons, guapíssima!
Margarida,
EliminaEncantada de tornar a veure't per la xarxa ehhh, en fa gràcia que fins i tot el teu home se'n recordi, és clar, ens vam conèixer personalment oi?.
Una abraçada a tots dos i encantada de que us agradi la recepta.
Una molt bona cassola de carxofes
ResponEliminaBen retornada
Molts petons
Sion,
EliminaGràcies per la rebuda. Una abraçada en a tu i a en Miquel.
Salut,
Què bones,així, les carxofes!
ResponEliminabojosperlacuina:
EliminaGràcies, estic contenta que us agradi.
Una abraçada.