Dies enrere vaig rebre un correu, convidant-me a participar en un concurs patrocinat per Boffard; el premi era un taller de cuina a la cookiteca amb Manel Folch.
Bé, com vaig sempre tan atabalada, he deixat passar uns dies i la veritat, ja no hi pensava gaire, però vaig tornar a rebre un altre, recordant-me que s’acostava el termini per a presentar el plats i, com jo vaig sempre a darrera hora en aquestes coses, aquí us deixo aquesta floreta, que es tracta d’una figa en almívar, formatge Boffard i nous, cal dir també, amb unes pinzellades de gelea de mores.
Les figues són collides d’aquest estiu de la figuera de la nostre vinya i les mores me les va dur un amic del meu pare, tot plegat un matí de feina, embotant, i fent melmelades i gelees, tot i que quan arriba el hivern i, necessites fer alguna cosa amb aquests fruïts, és quan t’adones que la feinada, ha valgut la pena.
Dir-vos que avui és el darrer dia, que si llegiu aquest post abans de les dotze ,encara sou a temps per a presentar-vos, així que us linko el bloc de Boffard.
A veure si hi tinc sort!!
Ingredients:
Figa en almívar
Formatge Boffard
Nous
Gelea
Muntatge plat:
Tallem la figa en 4 quarts, la posem al mig del plat, amb el formatge Boffart el tallem a triangles i el capiculem entre la figa, al mig posem una nou i un punt de gelea, pintem amb la brotxa els extrems del plat, per sota de cada punxa també hi posem una nou.
Que vagi de gust!!
Una presentació acurada i uns ingredients de primera. Va fantàstic tenir aliments de collita pròpia.
ResponEliminaSort tenen els que poden gaudir d'aquesta combinació Carme :) Pero vaja, que et dessitjo que tinguis sort també al concurs :)
ResponEliminaLes figues i el formatge combinen maravellosament bé... I t'ha quedat una presentació de luxe!
ResponEliminaUna combinación muy colorida y deliciosa. Suerte en el concurso!
ResponEliminaa peu coix:
ResponEliminaTant de bo, pogues tenir tot els que hi tenia 1 i escaig anys enrera, doncs el pare encara conreava l'hort i a casa hi havia de tot, ara solament el que hi dels arbres, tot i això estem contents.
Una abraçada,
Starbase:
òscar, moltes gràcies, doncs el premi és engrescador, taller amb Manel Floch.
Gemma:
Moltes gràcies, doncs venint de tu, és afalagador.
Una dita castellna diu: Higos con queso saben a beso, així doncs un platiu d'enamorats.
Una abraçada Gemma.
petons..
Boffard:
Muchas gracias, ojala y la tenga.
Me encanta el premio!!
Sencillo y rápido, una delicia.
ResponEliminaNORMA RUIZ:
ResponEliminaEs rápido de preparar, si tienes todos los ingredientes preparados, si los tienes que elaborar, ya entretiene más.
Cuantos dias sin saber de ti Norma.
Una abrazo.
¿ I això amb uma copeta de mistela ?
ResponEliminaDE LOS GUSTOS Y LOS CAMINOS:
ResponEliminaNo estaria malament el maridatge aquest però, personalment jo, el maridaria amb una Malvasia seca.
He pretès que aquest plat sigui un entrant, per tant, també faria amb un xerès o fins i tot un vi de gel, et sembla.
Uf, t'estic dient aquest vins i la boca en fa salivera.
Salut,
Una "floreta" subtil, delicada i saborosa, ... una presentació de 10
ResponEliminauna abraçada
Yo no participo nunca en concurso, no tengo
ResponEliminatiempo, pero espero que tengas suerte en este.
La presentación es buena y el colorido también, así que ánimo y a ver que ocurre.
bicos
Sempre estas a punt per presentar-te a concursos!! SOOOOOOOOOOOOOORT!
ResponEliminaPTNTS
Dolça