dimecres, 9 de març del 2011

FIGA EN ALMÍVAR AMB FORMATGE BOFFARD I NOUS


Dies enrere vaig rebre un correu, convidant-me a participar en  un concurs patrocinat per Boffard; el premi era un taller de cuina a la cookiteca amb Manel Folch.
Bé, com vaig sempre tan atabalada, he deixat passar uns dies i la veritat, ja no hi pensava gaire, però vaig tornar a rebre un altre, recordant-me que s’acostava el termini per a presentar el plats i, com jo vaig sempre a darrera hora en aquestes coses, aquí us deixo aquesta floreta, que es tracta d’una figa en almívar, formatge Boffard i nous, cal dir també, amb unes pinzellades de gelea de mores.
Les figues són collides d’aquest estiu de la figuera de la nostre vinya i les mores me les va dur un amic del meu pare, tot plegat un matí de feina, embotant, i fent melmelades i gelees, tot i que quan arriba el hivern i, necessites fer alguna cosa amb aquests fruïts, és quan t’adones que la feinada, ha valgut la pena.
Dir-vos que avui és el darrer dia, que si llegiu aquest post abans de les dotze ,encara sou a temps per a presentar-vos, així que us linko el bloc de Boffard.

A veure si hi tinc sort!!

Ingredients:
Figa en almívar
Formatge Boffard
Nous
Gelea

Muntatge plat:
Tallem la figa en 4 quarts, la posem al mig del plat, amb el formatge Boffart el tallem a triangles i el capiculem entre la figa, al mig posem una nou i un punt de gelea, pintem amb la brotxa els extrems del plat, per sota de cada punxa també hi posem una nou.

Que vagi de gust!!


12 comentaris:

  1. Una presentació acurada i uns ingredients de primera. Va fantàstic tenir aliments de collita pròpia.

    ResponElimina
  2. Sort tenen els que poden gaudir d'aquesta combinació Carme :) Pero vaja, que et dessitjo que tinguis sort també al concurs :)

    ResponElimina
  3. Les figues i el formatge combinen maravellosament bé... I t'ha quedat una presentació de luxe!

    ResponElimina
  4. Una combinación muy colorida y deliciosa. Suerte en el concurso!

    ResponElimina
  5. a peu coix:
    Tant de bo, pogues tenir tot els que hi tenia 1 i escaig anys enrera, doncs el pare encara conreava l'hort i a casa hi havia de tot, ara solament el que hi dels arbres, tot i això estem contents.
    Una abraçada,

    Starbase:
    òscar, moltes gràcies, doncs el premi és engrescador, taller amb Manel Floch.

    Gemma:
    Moltes gràcies, doncs venint de tu, és afalagador.
    Una dita castellna diu: Higos con queso saben a beso, així doncs un platiu d'enamorats.

    Una abraçada Gemma.
    petons..

    Boffard:
    Muchas gracias, ojala y la tenga.
    Me encanta el premio!!

    ResponElimina
  6. Sencillo y rápido, una delicia.

    ResponElimina
  7. NORMA RUIZ:
    Es rápido de preparar, si tienes todos los ingredientes preparados, si los tienes que elaborar, ya entretiene más.
    Cuantos dias sin saber de ti Norma.
    Una abrazo.

    ResponElimina
  8. DE LOS GUSTOS Y LOS CAMINOS:
    No estaria malament el maridatge aquest però, personalment jo, el maridaria amb una Malvasia seca.
    He pretès que aquest plat sigui un entrant, per tant, també faria amb un xerès o fins i tot un vi de gel, et sembla.
    Uf, t'estic dient aquest vins i la boca en fa salivera.
    Salut,

    ResponElimina
  9. Una "floreta" subtil, delicada i saborosa, ... una presentació de 10
    una abraçada

    ResponElimina
  10. Yo no participo nunca en concurso, no tengo
    tiempo, pero espero que tengas suerte en este.

    La presentación es buena y el colorido también, así que ánimo y a ver que ocurre.

    bicos

    ResponElimina
  11. Sempre estas a punt per presentar-te a concursos!! SOOOOOOOOOOOOOORT!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina