dimarts, 24 de febrer del 2009

PIZZA DE POMA


Amb aquesta recepte vull participar al HEM 30 que va de poma i per a mi serà la meva primera vegada.

Us presento la pizza de poma. El tipus de poma que es pot utilitzar és al gust de cadascú.


En aquest cas he fet servir la classe Royal Gala, atès que és un tipus de poma que considero que no és farinosa.


Es fa la massa de pizza:

Al Mercadona hi ha farina especial per a Pizza.Una vegada que la massa hagi doblat el seu volum, es torna a fer una bola i aleshores s'estira amb un curró.

Pintem tota la base amb tomata natural, afegim orenga i omplim tota la base de poma, que previament hem pelat i tret el cor, tot seguit tornem ha afegir una mica més d'orenga i sal.
Afegim per sobre de tota la poma amb diferents tipus de formatges. En aquest cas he possat de cabra, semi-sec i parmesà (el que havia a casa en aquest moment).
Finalment enfornem la pizza durant uns 15 minuts, més o menys segons si ens agrada més daurada o menys.
Espero que us agradi, és diferent!!
PD: Alguna vegada, aquesta pizza l'he fet amb farina integral i també queda molt bona.

4 comentaris:

  1. Benvinguda a la blogosfera gastronòmica!
    Aquesta recepta és realment original, una pizza de poma, no ho havia sentit mai. Ho haurem de porvar, je je je...

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina