dimarts, 7 d’abril de 2009

Botifarra d'espigalls amb verdures al caliu


Ací, us mostro un plat combinat, però alhora saludable. Normalment durant la setmana intento fer plats d'aquest tipus, doncs és ràpid per que ja disposo d'escalivada feta al tros amb llenya, doncs els diumenges procuro fer-ne i tenir feta per uns quants dies, també es pot congelar.
El gust d'aquesta escalivada o qualsevol altra cosa cuinada a la llenya té mil gustos.
També hi ha la botifarra d'espigalls que tant en parlo, doncs és més que bona, tant a la planxa (grill elèctric en aquest cas ) o tal qual també està per llepar-se els dits i amb pa i tomata... i copeta de cava, doncs ....altre dia us ho mostro, tot i que ja s'acabat la temporada d'espigalls.
INGREDIENTS:
Carxofes
Pebrots vermells
Esberginies
cebes
Patata
Oli d'oliva arbequina
Aquest plat és sencill, fàcil, ràpid i saludable
PREPARACIÓ:
Es posen el pebrots, les esberginies i les cebes al foc, aquest no ha de fer flama per tal que no agafin gust de fum. Quan està tot fred es pela i es troceja al gust de cadascú.
Les carxofes es copegen per tal que s'enxamplin, es posa oli, pebre i sal i al foc.
Apa, bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada