divendres, 24 de maig del 2013

GASPATXO DE COGOMBRE: PER L'ASTRID GABILONDO


Aquest gaspatxo, és en record de l'Astrid Gabilondo, vaig poder compartir tallers de cuina amb ella i taula. Una noia Donostiarra estupenda, enamorada de Catalunya i enamorada de Donosti per descomptat.
Ingredients:
2 cogombres grans
1 ceba petita
1 all
2 fulles de menta
1 vas d'aigua freda
sal, oli d'oliva
fils de xile
oli de menta per decorar

Elaboració:

Posem tots els ingrediets al got de la batedora, els cogombres els tallem amb pell i tot, solament tallem la banda de la punta..  Triturem fins que estigui una pasta fina, afegim l'aigua i emulsionem, tastem de sal i si cal rectifiquem. Servim ben fret amb uns fils de xile, un tall de cogombre i unes gotes d'oli de menta.

Bon viatge Astrid!!


9 comentaris:

  1. Jo no la coneixia, però pel que dieu debia ser adorable!!! Llàstima que se li hagi atirat el tren!! No som ningú!!! mil ptns

    ResponElimina
  2. és molt maco que els blogs ens unim per fer aquest homenatje a una gran cuinera.....n coneixia el teu blog, em quedo per aqui

    ResponElimina
  3. Es un bon homenatge el que estem fent a l'Astrid, una noia estupenda amb un somriure sempre a punt.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Quan coneixes algú personalment encara sap més greu. Un bon comiat Carme,
    Nani

    ResponElimina
  5. Hola,

    Hem vist que tens moltes receptes al teu bloc i et volem presentar www.lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 38.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.

    A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on tu també pots afegir el teu bloc. Nosaltres indexem les teves receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.500 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no t’has de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!

    Lestevesreceptes.cat té pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres. Vols formar part d’aquesta gran familia? Ens agradaría molt comptar amb tu.

    Moltes gràcies per la teva atenció i restem a la teva disposició!!!!

    Carles Vicente
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Carles,
      Mirant el meu bloc, ara m'he adonat d'aquest comentari, doncs ja pots comptar amb mi.
      Salut,

      Elimina