dimarts, 7 d’abril del 2009

Bacallà tres colors


Després d'uns dies d'inactivitat informàtica, (no de cuina) per manca de temps, ara disposo d'una petita estona per mostrar-vos una de les maneres que m'agrada el bacallà per aquests dies, a banda de la típica de Quaresma.
Aquesta està força bé, tant per a Quaresma, com per a qualsevol atri.
Una manera ràpida i molt gustosa, per a qui li agradi força l'all i oli podrà gaudir-hi.
INGREDIENTS:
Llom de bacallà (doble)
tomata natural (tritural fresc o de pot)
all i oli
ametlles torrades pelades
PREPARACIÓ:
Una vegada tenim el bacallà dessalat, l'axuguem, l'enfarinem i el fregim, tomba i tomba, no gaire estona, solament una mica ros.
El reservem en una safata de forn, tindrem l'all i oli preparat i la tomata i tot seguit anirem afegint per sobre del bacallà, la tomata, per sobre de la tomata , afegim també l'all i oli i, per damunt d'aquest l'ametlla picada (no farina).
Tot seguit el gratinem al forn una estona.
Consell: A l'hora de fregir, primer fer-ho per la banda de la pell
Que vagi de gust!!

1 comentari:

  1. Quin bacallà més bo! Aquest sí que me'l menjaria jo. I és que el bacallà no el faig amb gaires variacions.
    I una cosa en què no coincidim: jo sempre el poso primer pel costat oposat al de la pell. Per què? No ho sé, sempre ho he fet així. Crec que així queda daurat més de pressa i no es desfà.
    Ja pensava jo que feia dies que no publicaves res! I és que això del bloc dóna una feina! Benretornada, doncs.
    Una abraçada

    ResponElimina