dilluns, 15 de febrer de 2010

BOTIFARRA D'OU







Dijous gras o llarder, va començar la disbauxa del Carnaval i també de menjar botifarra d'ou i d'altres, així com llardons.
Diu la dita: per Carnaval, tot si val, així que aquests dies xató, més xató, botifarra d'ou, blanca, negra i, vinga coca llardons i merengue.
Aquesta botifarra (almenys a casa) solament es fa durant aquests dies de carnaval, així doncs, quan dijous gras em porten la botifarra, la trobo tan bona, que no tenim prau amb una, doncs gairabé cada dia en menjo, també faig truita per acompanyar el xató.

Bon Carnaval!!

6 comentaris:

  1. Com lluim de fotos de botifarra eh?... Tot i que sopat, m'has fet agafar gana.....

    ResponElimina
  2. Ricard,
    és tan bona que ho he de dir i fer-li la foto.
    A banda que és tota natural, fins i tot l'ou es fresc no de polvos o pasteritzat.
    L'any vinent la tastes!!
    Una abraçada,

    ResponElimina
  3. Carme, guapa!! Jo no n'he fet mai de xató, faig escarola en romesco ( que ve a ser el mateix però amb nom del Baix Camp) i ens encanta... i acompanyant-la amb aquestes truites i aquestes butifarres... menjar de carnaval!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  4. Les botifarres tenen un aspecte delicios,per no dir el xato preparart amb aquests poemes

    Salut
    Graciela

    ResponElimina
  5. La botifarra d’ou es deliciosa, també pot ser perquè no en tens sempre que voldries menjar-ne.
    Un peto

    ResponElimina
  6. Glòria, el romesco també està bonissim.
    I per Carnaval tot si val.
    Una abraçada,


    Graciela,
    L'aspecte ja es bo, però encara més bones quan les menjes, jajajaj.i que dir-te del poemes d'en Tapies, tots són molt bons.
    Una abraçada wapa!!

    Sion,
    Tens raó, però si la menges cada dia, també l'aborriria potser, però de qualsevol manera i no és per fer propaganta, és de les més bones.
    Salut,

    ResponElimina