Aquest lluç ha vingut tot sencer des de Donosti, en una nevera amb força gel, era preciós.. En aquesta classe de lluços, allà se'ls diu "Merluza de pincho" era tant i tant fresc, que gairebé podriem dir de Km 0.
La meitat la vaig fer al forn amb patates panadera i, la resta, és a dir de la meitat a la cua, la vaig fer arrebossada amb ou i farina, doncs al meu pare li encanta així.
Primerament en una safata d'anar al forn, vaig dispossar patates tallades fines i ceba, salpebrades i amb un bon raig d'oli, una vegada estaven gairebé fetes, vaig incorporar el peix a sobre (doncs el peix no necessita gaire temps) ho vaig deixar uns 10 minuts i vaig regar-ho amb all i julibert i una mica de vi blanc per sobre, 2 minuts i a taula!
Que vagi de gust!
La foto ho diu tot...Jo que sóc de peix aquesta recepta em fa venir salivera...El peix és tan agraït!, es fa ràpid i amb múltiples salsetes o acompanyaments et fa quedar com una reina,oi?!A reveure Carme.
ResponEliminaKm. 0 no ho se però que va durar 0 minuts segur que si.
ResponEliminaPinta espectacular, i arrrebossat també devia estar molt bo.
Petons
Un lluç tan fresc per força ha de estar bo.
ResponEliminaGràcies pel teu comentari al meu blog. M' agraden les teves receptes, et segueixo.
Petons.
Mas fresco no se puede, se ve delicioso a mí me encanta el pescado, saludos.
ResponEliminaJo també soc mes de peix, es por fer de moltes maneres i sempre queda bo, es molt agraït, aquet ha quedat segur que boníssim
ResponEliminaMolts petons
I per assaborir-lo al cent per cent, una recepta ben senzilla on el peix és el protagonista absolut!
ResponEliminaCaram el lluç m'agrada de totes dues maneres! segur que vau xalar de bo i veres.
ResponEliminaMil petons i molt bona revetlla!
Però el peix tb m'agrada eh?... El dia q a Cambrils vegi un lluç maco, la provaré... Tardo (com el txangurro) però les acabo provant. Les passo al IPhone i el dia que vegi un lluç guapo... zass..!!.
ResponEliminaQuina bona pinta el lluç i les patates, tot un luxe!!
ResponEliminaEl peix al forn m' encant. no sé si m' agrada més menjar-me el peix o les patates...
ResponEliminaCaram quin luxe de lluç...quan sorgeixen oportunitats com aquesta de menjar lluç tan fresc s'han d'aprofitar. Es que només veure el tronquet de la foto ja fa venir salivera...
ResponEliminaMercè,
ResponEliminaBonica, ja tens raó, el peix de totes maneres.
Un petó.
Dolors:
Si el peix és tan fresc, fins i tot no calen gaires coses, tens raó.
Una abraçada bonica.
La Cocinera de Betulo:
Moltes gràcies, estic molt contenta per la teva visita.
Una abraçada.
NORMA:
El pescado de aquí es tan diferente al de Mexico, que te encantaria, pues la verdad tiene más gusto a pescado, de todas maneras al horno està muy rico.
Un besazo bonita.
Fem un mos: Sion, al ser tant fres no té ni gust a peix, era bo, bonissim.
petons als dos.
Glòria:
Tens tota la raó, protagonista el peix, però les patates déu ni do també lo bones que queden.
Una abraçada.
La Quinta de Luculus:
Maragda, ja ho pot ben dir: Xalar!!
La revetlla, estupenda, però el cap de setmana vaig patir un accident de trànsit i estic recuperant-me.
Un petó bonica.
Ricard:
Prova a fer-ho quedo molt bo, tot i que aquest lluç del Nord no és el mateix que el de la Costa, tot i que el de la costa està bonissim també.
Salut,
Cristina:
El lluç molt bo, però les pates també a qui li agraden de vegades diuen que són més bones fins i tot.
pentons reina.
ANNAFS:
Tens tota la ró, això és el que li he comentat a la Cristina, doncs el meu pare li agrada molt el peix però les patates li encanten, també ma filla.
petons bonica.
starbase: Òscar, és veritat, no sempre vaig a Donosti o venen, així és que quan puc, Zas!
Salut,
M'encanten els peixos al forn sobretot quan porten a sota un llit de patata i ceba. Es nota que a tu t'ha quedat al seu punt el llit i es veu que les patates han d'estar boníssimes. Ja m'has donat gana de dinar i encara en tinc per una estoneta! jejeje
ResponEliminaAnniki http://gastroadikt.blogspot.com