Després de molts dies, torno a ser-hi aquí, he de dir-vos que us he trobat a faltar, no us penseu.., així que espero des d’ara compartir de nou les meves receptes, després d’aquest temps que he estat convalescent.
Gràcies a tots el companys i companyes blocaires que en privat o no, us heu interessat per mi, així doncs, aquí teniu aquest arròs de botifarra i gambes.
Aquest arròs, justament el vaig fer quan l’Òscar de Starbase i l’Anna del Llepadits van anar a la ràdio, doncs va ser l’endemà de la revetlla de Sant Joan, que ens vam aixecar molt tard, no hi havia res pensat ni preparat, així que amb el que hi havia, mig sobrat de la revetlla, apa! D’aquells dies que es dina tard, doncs en començar a menjar ja els escoltava.
Ingredients:
2 Botifarres crues
12 Gambes
1 copa de vi
1 Ceba de figueres grandeta
1 tassa tomata
Brou
Sal i pebre
Preparació:
Posem oli a la paella, so fregim les gambes i les reservem, tot seguit afegim les botifarres a rodanxes, tallades a mida de dos dits més o menys, quan es mig rosa, afegim la ceba i sal pebrem Una vegada esta la ceba afegim la tomata i a mig fer la copa de vi.
Una vegada aquest sofregit està com una melmelada afegim l’arròs i el rossegem, tot seguit afegim el caldo, a punt d’estar la arròs decorem amb les gambes.
Apa, bon profit!
M'agrada tornar-te a veure per aquí!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Que bé que hagis tornat!! Em fa feliç veure que tornes amb ganes, força i alegria.
ResponEliminaAquest arròs es veu fantàstic, però no tant com llegir-te :)
Carme,
ResponEliminaEncantats de llegir-te novament. I quina millor rentrée que aquest magnífic arrós de botifarra i gambes.
Una abraçada
celebro tornar-te a veure, i més amb un arròs! una abraçada
ResponEliminaDolça,
ResponEliminaMoltes gràcies i moltes més gràcies.
Una abraçada wapa!!
STARBASE:
Òscar moltes gràcies, en fa feliç el que em dius.
Una abraçada.
Josep,
Encantada de saber que esteu aquí.
Una abraçada, records a la Glòria.
Salut,
Manel,
Moltes gràcies, per llegir-me.
Salut,
Carmen se ve riquisimo, a mì me encantan las gambas que en Mèxico las conocemos como camarones, saludos cariñosos.
ResponEliminaper fi! ja has tornat, quina alegria! i l'arròs és espectacular i contundend, que bé que la tornada sigui mb aquest plat tan gustós.
ResponEliminaPetons!
NORMA RUIZ:
ResponEliminaSi es verdad, e incluso son más rojos eh?, los de aquí son más gustosos por eso.
Un besazo.
La Quinta de Luculus:
Hola Maragda, ja torno ha estar per aquí una estona, mica en mica, doncs el tema de cervicals encara estic liadeta amb Fisios, però millorant.
M'alegro de que estiguis aqui.
Una forta abraçada,