diumenge, 19 de desembre del 2010

BRAÇ DE PATATA MASCARADA AMB TÒFONA

Aquest bracet surt, del començament de fer unes patates mascarades amb unes patates del Bufet, Ceps de Can Coll i com no, Tafona de Can Coll, us enrecordeu oi? D’aquella estupenda trobada que va organitzar en Manel el Generós?, doncs encara tinc tòfona.
Finalment també, con si d’un all i olli es tractés, vaig confitar uns ceps amb oli, i vaig fer el cep-oli, que vaig afegir per sobre i, tot seguit vaig gratinar una estona..
Per decorar una branqueta de farigola de la falda de Montserrat que la vaig collir fa un mes aproximadament i un tall de cep confitat.
Que vagi de gust!!

10 comentaris:

  1. Soc la primera!!!!!! Deu d’estar boníssim, en vull un tros per sopar jejeje
    Molts petons

    ResponElimina
  2. Uau, quina passada de sabors! M'encanta i es una forma de gaudir de les patates, aquest humil ingredient que personalment adoro :)

    ResponElimina
  3. Sion,
    La veritat és que la patata dóna un bon joc i, com no, amb els ceps i la tafona, molt bo.
    Bon Nadal!!

    Starbase:
    Òscar, la veritat és que les patates hi lliguem amb gairebé tot oi? però amb els ceps i la tafona, pots veure el cel d'aprop.
    Bon Nadal per a tu, la Cris i la Laia!

    ResponElimina
  4. Són unes patates emmascarades millorades, entre els ingredients de luxe que són els cepts i la tòfona i amb la presentació en forma de braç, queda un plat molt bo i ben elegant!

    ResponElimina
  5. Un plat deliciós!
    Petons i Bones festes!

    ResponElimina
  6. I és que amb la patata també es poden preparar plats excel·lents, oi?

    Bon Nadal i Bones Festes!

    ResponElimina
  7. Carmen que pases estas fiestas acompañada de tus seres queridos llena de felicidad, amor pero sobre todo de mucha salud, un abrazo con cariño.

    ResponElimina
  8. té una pinta fantàstica ... i una presentació de luxe .. segur que va ser tot un èxit a taula...
    bones festes!!

    ResponElimina
  9. Quin luxe aquest braç de patates!
    BON ANY guapíssima!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  10. Gemma: Bon any!! ja tens raó, amb aquests productes per descomptat que surt tot boníssim.
    Una abraçada.

    La Quinta del Loculus: Maragda, Bon Any, tens raó, encara que siguin patates estan boníssimes, ja que hi ha ingredient de luxe.
    petons reina!

    Margarida: Primer de tot, felicitar-te l'Any Nou.
    Tens tota la raó amb patates es poden fer plats de categoría.
    Una abraçada.

    NORMA: Feliz Año 2011, para ti y también para los tuyos.
    Esperemos que este año sea bueno para todos en todos los sentidos.
    Un abrazo y un besazo para ti y para ese país tan querido por nosotros.
    Salud,

    StHilari: Bon Any Alfons, tens tota la raó, va tenir gran èxit.
    Salut,

    Dolça: Bon Any per a tu i els teus bonica.
    Si, és veritat va quedar de luxe per els bons ingredients que duu.
    Una abraçada.

    ResponElimina