dijous, 29 de novembre del 2012

RISOTTO DE MONIATO I TROMPETES DE LA MORT


Un any més participo al concurs organitzat per formatge BOFFARD. la base del concurs es cuinar un plat en el que un dels ingredients sigui el formatge Boffard.
Els guanyadors en aquest concurs seran 15 blocaires, que podran realitzar un taller a la Cookiteca, en la seva nova instal·lació. El taller estarà impartit per la Chef Mireia Anglada, directora i sòcia fundadora de l'empresa Cook an Word.
Espero i desitjo tenir la mateixa sort de l'any passat, doncs vaig poder gaudir una d'aquestes places al taller organitzat per BOFFARD, i dirigit per la Mireia Anglada, va estar d'allò més bé, ja que a més a més vaig poder compartir una nit estupenda amb l'organització i els Blocaires assistents.

INGREDIENTS:
1 Moniato
1 ceba de figueres petita
Trompetes de la mort
Cava
Formatge Buffard
1 tall de mantega
Caldo verdures
sal, pebre
oli d'oliva
arròs

Primer de tot, posem el moniato al forn fins que estigui una mica tou, no massa, més aviat que estigui al punt, una vega fred el tallem a quadres.
En una cassola de ferro colat, posem oli d'oliva i posem la ceba a sofregir fins que estigui força caramelitzada, tot seguit afegim el moniato, tot seguit afegim les trompetes fins que estigui tot una mica ros, afegim l'arròs li donem unes voltes i tot seguit afegim cava, anirem afegim cava mica en mica, més o menys 1 copa i mitja, i mica en mica anem afegim el caldo, una vegada estigui l'arròs al punt, afegim el formatge, barregem i per acabar un tall de mantega.  En aquest cas el formatge l'he triturat amb una trompeta de la mort i el plat l'he decorat amb trompeta triturada fresca.
Espero que us agradi.
Que vagi de gust!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada