dimecres, 11 de març de 2009

Carn i verdures a la planxa


En aquest plat convinat hi ha una mica de tot i saludable.

D'una ban hi han dos llonces de porc fetes a la planxa, uns pinxitos de mongetes tendres amb cruixent de bellota.

La tomata, no està farcida, simplement està crua i entrada uns minuts al forn per a que el formatge es desfaci

I com no, per animar el plat unes rodanxetes de botifarra d'espigalls, també a la planxa.

Total un plat que és força saludable i que no costa gens de fer. tot regadet amb una mica d'oli cru, que també va força bé per a la salut.

2 comentaris:

  1. Carme, em fa molta gràcia aquest plat, perquè jo en faig un de semblant, que penjaré un dia d'aquests.
    Menjar sa i saludable, això és lo principal, i si a més a més es fa ràpid, perfecte!
    Petonets!

    ResponElimina
  2. Amb aquesta presentació gairabé deu fer pena menjar-s'ho.

    ResponElimina