skip to main
|
skip to sidebar
CUINETES-CARME
dimecres, 11 de març del 2009
Espigalls
Aquest estan passats per la paella amb oli i all.
Que vagi de gust també!!
1 comentari:
Anònim
dimarts, de febrer 25, 2014
Si no expiqueu, si es cou/menja tot o quan rato han de bullir es com si no expliquesiu res.
Salut
Respon
Elimina
Respostes
Respon
Afegeix un comentari
Carrega'n més...
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Seguidors
RECEPTES
►
2018
(2)
►
de març
(1)
►
de febrer
(1)
►
2017
(1)
►
de febrer
(1)
►
2016
(2)
►
de febrer
(2)
►
2014
(2)
►
de novembre
(1)
►
de febrer
(1)
►
2013
(1)
►
de maig
(1)
►
2012
(4)
►
de novembre
(2)
►
de gener
(2)
►
2011
(9)
►
de maig
(1)
►
d’abril
(1)
►
de març
(3)
►
de febrer
(1)
►
de gener
(3)
►
2010
(26)
►
de desembre
(2)
►
de novembre
(2)
►
d’octubre
(3)
►
de setembre
(1)
►
de juny
(3)
►
de maig
(1)
►
d’abril
(1)
►
de març
(6)
►
de febrer
(5)
►
de gener
(2)
▼
2009
(37)
►
de novembre
(6)
►
d’octubre
(2)
►
de juliol
(2)
►
de maig
(10)
►
d’abril
(4)
▼
de març
(9)
Remenat d'espàrrecs i alls tendres
Llit de bròquil amb salsitxa i birutes de gla
Macarrons de quaresma
Amanida variada
TOMATA RAFT
Carn i verdures a la planxa
Espigalls
Espigalls
Espigalls
►
de febrer
(4)
CUINETES-CARME
Cuinetes-Carme
GARRAF
Visualitza el meu perfil complet
Subscriu-te a Cuinetes-Carme
Entrades
Atom
Entrades
Comentaris
Atom
Comentaris
Total de visualitzacions de pàgina:
La meva llista de blogs
Apunts de cuina
ASSOCIACIÓ DE FIBROMIÀLGIA I SÍNDROME DE FATIGA CRÒNICA DEL GARRAF
Conferencia gratuita en SANT PERE DE RIBES (Barcelona) "DE LA FIBROMIALGIA A LA SALUD" a cargo de Ana López, Directora de l'Associació Macrobiótica Isana.
Blog de cuina de la dolorss
Árbol de Navidad crujiente con chocolate
CocinArte
Reto Cooking Challenge: Aperitivos para el Vermú, Vermut o Vermuth
Cuina per a llaminers
Tortell de Rams 2024
cuinar és generós
Embotits amb esperit social i integrador
Cuinetes
Gotets de mousse de petit suisse
decuina.net
de ràdio days: UMAMI (Bellaterra) al programa La Fonda de Catalunya Ràdio
Delícies del rebost
Amanida de faves, endívies i capipota
Destapant Cassoles
BONES FESTES I ANY 2017!!!
el cafè de nit
DIADA NACIONAL DE CATALUNYA 2014
El món de la cuina
Carlota de xocolata i crema de mascarpone
El raconet de la cuina
PASTIS DE XOCOLATA AMB FAVA TONCA
Els meus restaurants
Can Josep. Una bandera republicana, avui 1-Oct, molt significativa
Fem un mos
AMANIDA DE CONFIT D'ÀNEC AMB PORROS I MOSTASSA A L'ANTIGA
LA CASA DE SYRITA
LA COCINA DE NORMA
PANQUECITOS PARA EL CAFÉ
La Cuina d'Angels
Jornada Gastroblocaire "#GastroDespi"
La cuina d'Ara. Recetas de cocina. Galletas decoradas. Cursos.
Pastel de salmón con thermomix
La cuina de casa
Mousse de mango i coco
La cuina de casa
Una nova etapa en solitari
la cuina d'en Camil
wok catala: botifarra negra, cansalada cruixent i pèsols
La cuina vermella
Todo se transforma
LA MALETA DE BOSTON
-BONES FESTES
la quinta de luculus
Cooking Challenge: Tú y las lentejas
Les Receptes de StHilari
GOTET DE CREMA DE LLET DE COCO I CLEMENTINES AMB BOMBÓ DE MÚSIC
Llepadits
Gelea de fruites
Lα cαsιтα ∂e ραqui ♥
MAGDALENAS CLÁSICAS DE LIMÓN Y CANELA
MAIBLOG
BOLLITOS DE LA MERCÈ
Menja de Bacallà
Magdalenes de taronja i llavors de rosella.
MENU-COCINADECASA
ROSCON DE REYES 2023
Mis deseos más dulces | Vanesa Sierra
Nos hemos mudado...
Momecuina
Tartaletas de morcilla con huevo de codorniz
NO TOT SÓN POSTRES... A LA CUINA
GALETES GINGERBREAD MAN #INTERNATIONALDAY #GingerbreadManInternationalDay
OLLES I SOMRIURES
Castanyes al microones
Olleta de verdures
Esgarraet
Olleta de verdures
Platillo ibèric de carxofes i pèsols
PA DE NOUS
SABLE AMB 4 TEXTURES D'AVELLANA
Si no expiqueu, si es cou/menja tot o quan rato han de bullir es com si no expliquesiu res.
ResponEliminaSalut