Aquests els hi dic de quaresma perquè no duen gens de carn.
INGREDIENTS:
250 grs. macarrons
1 Ceba tallada fina o ratllada
300 grs.Tomata natural triturat
2 llaunes grans tonyina al natural
anxoves (per decorar)
olives negres(per decorar sense pinyol)
formatge Emmental
ELABORACIÓ:
Es realitza un sofregit amb la ceba i la tomata, s'afegeix la tonyina ben escorreguda, tot plegat que tot es faci a foc lent, quan ja està tot, s'afegeixen el macarrons bullits al punt que cadascú els hi agradi. Es barreja tot i es posa en una safata que pugui anar al forn.
Una vegada estiguin a la safata de forn es decoren amb unes olives negres i unes axoves i es posa pel damunt el formatge emmental. Es deixa al forn més o menys al gust, més o menys daurats.
S'han de tastar, són diferents!!
Que vagi de gust!!
dimarts, 17 de març del 2009
Macarrons de quaresma
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada