dimarts, 5 de maig del 2009

Piruletes de Xocolata




El 25 d'abril vam anar tota una colla de blocaires al Museu de la Xocolata a fer un taller de piruletes. A banda de ser un taller molt enriquidor, dinàmic i divertit, tots els que ens hi trobavem ho vam passar força bé, per a mi va estar una trobada molt especial, doncs vaig poder conèixer "in person" a la gent que segueixo mitjançant la red i els seus blocs.

La Munsa, la mestre del taller, com en d'altres tallers que l'he conegut dirigint i fent d'altres coses GENIAL!!
En definitiva, fa ser una dia molt i molt profitòs.
PIRULETES DE XOCOLATA:

Ingredients:

Xocolata negre
Xocolata amb llet
Xocolata blanca
Ingredients extres: sal màldon, gingebre en pols, vainilla, pebre , sucre de canya, ratlladura de llima, pipes, cacauets, kikos, mores, gerds, plàtan, alquequenjes...

Preparació:
Temperar les xocolates, cadascuna a la temperatura adient .Per fer-ho s’avoca sobre el taulell una part de la xocolata desfeta i es va removent amb una espàtula fins aconseguir que estigui a 27ºC la blanca, 28ºC la de llet i a 29ºC la negre, tot seguit es barreja amb la resta per tal d’aconseguir la temperatura adient per poder treballar, 28ºC la blanca, 29ºC la de llet i 30ºC la negre sense llet.
Una vegada aconseguida la temperatura es posa la xocolata en mànega pastissera i sobre un film es fan figures i es decoren a gust, fins hi tot dintre de la xocolata podem afegir ratlladura de llima, gingebre etc.
Després decorem a gust de cadascú.







2 comentaris:

  1. Ens ho vam passar genial, a casa les piruletes no van durar ni un dia, je je je...

    ResponElimina
  2. I les cares que feiem en veure que sortien be i lo bones que estaven!

    ResponElimina