He volgut fer una provatura que ha quedat pel meu gust bé i alhora unes postres diferents.
Com havia fet les crestes de la Gemma i m'havia sobrat mitja llauna de confitura, i també mascarpone d'altra coseta que vaig prepara ahir, he decit que una cosa amb l'altra em sortirien unes postres per avui, que segurament ens agradarien a tots, per això l'arrebossat de les boles ha estat diferent, doncs d'aquesta manera he pensat en les petites i en tots els grans.
INGREDIENTS:
1/4 de tarrina de Formatge mascarpone
40 g de confitura de moniato
Per la guarnició:
lacasitos de colors triturats
fideus de xocolata
ametlla torrada picada
PREPARACIÓ:
Axafem la confitura i barregem amb el formatge fins que quedi una textura fina, ho reservarem una estona al congelador, per tal que quedi una mica consisten per fer les boles i arrebossar-les amb el que més ens agradi.
Sencill i bo!!
Com havia fet les crestes de la Gemma i m'havia sobrat mitja llauna de confitura, i també mascarpone d'altra coseta que vaig prepara ahir, he decit que una cosa amb l'altra em sortirien unes postres per avui, que segurament ens agradarien a tots, per això l'arrebossat de les boles ha estat diferent, doncs d'aquesta manera he pensat en les petites i en tots els grans.
INGREDIENTS:
1/4 de tarrina de Formatge mascarpone
40 g de confitura de moniato
Per la guarnició:
lacasitos de colors triturats
fideus de xocolata
ametlla torrada picada
PREPARACIÓ:
Axafem la confitura i barregem amb el formatge fins que quedi una textura fina, ho reservarem una estona al congelador, per tal que quedi una mica consisten per fer les boles i arrebossar-les amb el que més ens agradi.
Sencill i bo!!
Ei, a mi em va sobrar confitura i la tinc al congelador! Ja tinc una recepta per gastar-la, je je je...
ResponEliminaMolta inventiva! I ben fet, aprofitant totes les restes!! Una recepta genial!! :)
ResponEliminaPetons!
Això es diu cuina d'aprofitament!
ResponEliminaI no només és bo, sinó que a més a més es maco, i sinó mirem la primera foto: quina cara més somrient! Si fins i tot el plat està content amb el menjar que li poses!
Una abraçada!
fàcil i bo, el millor es la decoració que li fas... està genial! a veure si ens veiem aviat!
ResponEliminacarme de tan entan ja procurare visitarte,doncs la cuina a mi també m'agrada força. Lluïsa
ResponElimina