diumenge, 24 de maig del 2009

Boles de Mascarpone i confitura de moniato


He volgut fer una provatura que ha quedat pel meu gust bé i alhora unes postres diferents.
Com havia fet les crestes de la Gemma i m'havia sobrat mitja llauna de confitura, i també mascarpone d'altra coseta que vaig prepara ahir, he decit que una cosa amb l'altra em sortirien unes postres per avui, que segurament ens agradarien a tots, per això l'arrebossat de les boles ha estat diferent, doncs d'aquesta manera he pensat en les petites i en tots els grans.

INGREDIENTS:
1/4 de tarrina de Formatge mascarpone
40 g de confitura de moniato

Per la guarnició:
lacasitos de colors triturats
fideus de xocolata
ametlla torrada picada

PREPARACIÓ:

Axafem la confitura i barregem amb el formatge fins que quedi una textura fina, ho reservarem una estona al congelador, per tal que quedi una mica consisten per fer les boles i arrebossar-les amb el que més ens agradi.
Sencill i bo!!

5 comentaris:

  1. Ei, a mi em va sobrar confitura i la tinc al congelador! Ja tinc una recepta per gastar-la, je je je...

    ResponElimina
  2. Molta inventiva! I ben fet, aprofitant totes les restes!! Una recepta genial!! :)
    Petons!

    ResponElimina
  3. Això es diu cuina d'aprofitament!
    I no només és bo, sinó que a més a més es maco, i sinó mirem la primera foto: quina cara més somrient! Si fins i tot el plat està content amb el menjar que li poses!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  4. fàcil i bo, el millor es la decoració que li fas... està genial! a veure si ens veiem aviat!

    ResponElimina
  5. carme de tan entan ja procurare visitarte,doncs la cuina a mi també m'agrada força. Lluïsa

    ResponElimina