dimarts, 29 de juny del 2010

TRES PREMIS DEL MERCAT A LA TAULA (DIPUTACIÓ DE BARCELONA)



Vull compartir amb tots vosaltres aquests TRES PREMIS que m'han atorgat, per part de la Diputació de Barcelona, juntament amb l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i els Mercats del Centre i Mar, en el concurs que es va dur a terme a tots els Mercats  de Catalunya “Del Mercat a Taula”, tot i que en aquest cas ha estat al Mercat de Vilanova i la Geltrú,  la Vila on visc.
Vaig presentar cinc receptes i d’aquestes em vam premiar tres, per la qual cosa  em fa estar més  que contenta, vaja petórica,  que ni m’ho crec.
 El primer premi  va estar per la recepta : BUNYOLS D’OUS DE VERAT,  a banda de rebre el trofeu corresponent de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, també vaig rebre un de la Diputació, també, publicaran la recepta al llibre Del mercat a la taula, que dintre d’uns mesos el regalaran a tots el Mercats de Catalunya, editat per la Diputació de Barcelona xarxa de municipis.
L’altre recepta que va quedar finalista, va ser:  FIDEUS A LA CASSOLA AMB BOTIFARRA I CEPS, també vaig recollir un trofeu atorgat en aquest cas també, per l’Ajuntament de Vilanova, i  una cistella de fruita molt bonica i molt bona la fruita.
L’altre recepta finalista, va estar: PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE BRANDADA DE BACALLÀ AMB SALSA D’ESPIGALLS, també vaig recollir el corresponent trofeu de l’Ajuntament de Vilanova i una cistella de fruita.
Bé, tot plegat, va estar una tarda excel·lent, estava força contenta, doncs de 6 premis que atorgaven tres els recollia jo, us podeu imaginar, estava com en un somni, fins i tot el Regidor de Promoció Econòmica allà present,t al·lucinava quan va haver de dir tres  vegades el meu nom, he de confesar-vos que jo també.
Quan em van trucar divendres em van dir que havia estat la guanyadora i la primera finalista, suposo que es van descuidar, l’altre premi finalista també, jajajaj.
La nostra companya Anna Genís del bloc llepadits estava allà, fent-me un reportatge fotogràfic genial, per no dir-vos també,que aquesta setmana el Diari de Vilanova també ha publicat això dels premis i fins i tot he sortit a la contraportada, doncs hi ha un apartat de Vilanovins amb davantal, aquesta setmana hi era jo.
Bé tanta alegria, per després diumenge plorar i després riure i donar gràcies a algú que m’il·lumina,  diguem Deu, o el que cadascú cregui.
Diumenge com molts d’altres diumenges, vaig sortir amb tota la colla de mares, pares i nens del Insti de la Laia, amb bicicleta, doncs bé, a Cubelles un tot terreny em va envestir, vaig quedar  sota aquell cotxot; sortosament aquí estic, a hores d’ara  escrivint  aquestes alegries que he tingut, però  amb un collaret, contusions per tot arreu i amb l’esternó que ja us diré com acabo.
Companys, aquests premis us els dedico a tots  vosaltres, doncs gràcies als vostres comentaris, les trobades i tot el que fem, m’anima a seguir endavant.
Salut a tots!!

21 comentaris:

  1. Caram! Carme has fet el Triplet! ets una crak! Felicitacions!
    Ja és mala pata això que expliques, espero que et recuperis ben aviat i que se te'n vagi l'ensurt...
    Mil petons per a la Campiona!

    ResponElimina
  2. Felicitats,Carme, per aquests premis! Vas embalada, tu, que no et conformes en enviar una recepta, sinó 6!!! Estic molt contenta per aquests 3 premis. Estic desitjant tenir el llibre a les mans per consultar primer de tot les teves receptes.

    I quin ensurt! Ja ho diuen, ja que les alegries duren poc!
    Jo també vaig en bici i miro de no anar per carretera, però quan vas per un camí de terra i et surt un cotxàs a tota velocitat, ja tremolo! Espero que no sigui res i que aviat estiguis recuperada del tot.
    I moltes gràcies per dedicar-nos aquests premis. Ens fa molta il·lusió!!!

    ResponElimina
  3. Felicitats guapetona!!! Una abraçada mooooooolt gran!

    ResponElimina
  4. NOIA,CISTELLA DE 3!.A Vilanova et podrien fer regidora d'alimentació, o alguna cosa semblant,no?...Felicitats Carme! A reveure.

    ResponElimina
  5. Si senyora arrassant amb els premis!!!! Moltes felicitats!!!!
    I cuidat!

    Petons

    ResponElimina
  6. Felicitats pels premis, no un, si no tres.
    Recuperat aviat de les contusions i del ensurt per continuar guanyant premis.
    Petons.

    ResponElimina
  7. Vaja, moltes felicitats per als premis i llegint el teu post m'he tornat a adonar (un cop més, i ja van...) de quines són les coses importants i quines no ho són tant.

    Que et recuperis molt ràpid i molt bé!! :)

    ResponElimina
  8. carme, moltes felicitats i espero que et recuperis aviat. vas estar molt de sort perquè un tot terreny pot fer molt de mal a un ciclista, recupera't i gaudeix de la fortuna i de l'estiu! un petó.

    ResponElimina
  9. Felicitats!!!!!! Totes tres receptes fan molta patxoca, però sobretot la salsa d'espigalls la trobo molt original.
    Espero que et recuperis ben aviat, quina mala sort després de tantes alegries :(

    ResponElimina
  10. Nena, feia uns quants dies que et tenia descuidada i ara em trobo que has fet un triplet, enhorabona!!!

    Llàstima de l'ensurt del totterreny, ja veuràs com et poses bé ràpid i pots gaudir del bon temps.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  11. Hola Carme,

    Gràcies per afegir-te a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

    T'agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa facis un link del teu bloc cap al portal. A la barra lateral trobaràs logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera.

    Recorda que al web trobaràs tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

    Salutacions i felicitats pel bloc!

    Daniel García Peris
    www.danielgarciaperis.cat

    ResponElimina
  12. De contrastes esta llena la vida, primero llena de alegrias y después lo desafortunado, bendito dios te encuentras bien Carmen, cuidate mucho que te recuperes muy pronto, y mil felicidades por todos los premios que te has ganado te los mereces un abrazo cariñoso.

    ResponElimina
  13. Moltes felicitats per aquest "HATTRICK", ...guanyar un premi ja és tot un merit... però tres en un mateix concurs és una passada!!! vaig a mirar aquest uos de verat ....
    Una abraçada

    ResponElimina
  14. Carme moltes felicitats!!!!! Les tres receptes han de ser molt bones.
    Que et recuperis molt aviat, això del tot terreny es un bon ensurt.
    Molts petons

    ResponElimina
  15. Moltes felicitats i espero que ben aviat estiguis recuperada i totalment en forma!.

    ResponElimina
  16. Dir-vos a totes i tots, que he trigat una mica a donar-vos les gràcies, perquè no em vull estar estona a l'ordinador, doncs tinc les cervicals molt matxacades i el tendo del braç també, així que no vull cansar el meu coll, dit això anirè un per un.

    La quinta del luculus: Maragda, és veritat! triplet, jajajaj, no m'ho puc creure ni jo.
    De l'ensurt ja em vaig recuperant, tot i que he d'anar a fer rehabilitació, els cops ja se sap, costa, però he d'anar cap endavant.
    Una abraçada,

    Margarida:
    Moltes gràcies!!, suposo que només publicaran la guanyadora, en principi en van dir les dues, la guanyadora i la primera finalista, el que sí és segur que la dels bunyols per descomptat.
    Un petó bonica.

    Marta:
    Moltes gràcies, igualment per a tú una abraçada molt gran!

    Mercè:
    Moltes gràcies reina!! Uf si en fessin Regidora d'alimentació, jajaja, el primer que faria sería fer un Aula de cuina als Mercats, que no hi ha, allà ens pasariem moltes tardes oi Mercè?.
    Un petó.

    Dolors:
    Moltes i moltes gràcies, bonica.

    LA COCINERA DE BETULO:

    Moltes gràcies!! això espero, recuperar-me per anar fent cosetes, no sempre per guanyar, però és molt gratificant estar a la xarxa i compartir tot això amb vosaltres.
    Una abraçada.

    starbase:
    Òscar, moltes gràcies. Tens tota la santa raó, ens adomen de les coses importants quan pasa alguna cosa, en tu a algú proper, així doncs hem de gaudir del que tenim i en el moment. Un petó wapo, també per a les teves princeses.

    Manel:
    Moltes gràcies xicot!! ja ho pots ben dir, vaig estar molt afortunada, fins i tot cada dia que passa penso que vaig tornar a néixer, que no havia de ser la meva hora, intentaré gaudir de l'estiu i de tot el que m'envolta, i com no de vosaltres els companys i amics.
    Un petó.


    Gemma:
    Moltes gràcies wapa!! És veritat, totes tres eran força llamatives. Així ho estic fent, mica en mica recuperant-me.
    Salut,


    Dolça:
    Glòria, moltes gràcies wapa!! veus com no te'n pots descuidarrrrr, jajajaj una forta abraçada, d'aquelles d'ossetes.

    NORMA RUIZ:
    Muchas gracias Norma, tienes toda la razón, la vida nos da un susto cuando menos nos lo esperamos, pero puedo dar gracias que aún estoy aqui.
    Un besazo, bonita.

    StHilari:
    Alfons, moltes gràcies, doncs la veritat és una auténtica passada, de fet mai ho hagués imaginat.
    Una abrçada,

    Fem un mos:
    Sion, moltes gràcies!!, mica en mica així ho vaig fent, tot i que els cops costen, semblo la dona blava, vaig plena de blus, però marins quasi tots, ara ja es posen verds.
    Una abraçada, records a en Miquel.


    Glòria:

    Moltes gràcies, així ho vaig fent, espero que ens podem veure al proper taller.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  17. Ei quina gràcia conèixer la guanyadora d'una altra banda! moltes felicitats a tu també, la veritat és que ho podrien fer una mica igual a tots els municipis tens raò, he sentit que hi ha altres llocs que els donen una recompensa econòmica d'uns 25-30 euros.
    Jo aprofitaré la revista que la desitjava amb totes les forçes. Aniré passant per aquí a fer un "vistasu" d'aquestes receptes tan suculentes.
    Fins aviat! ;)

    ResponElimina
  18. Carme, guapa... com segueix aquesta recuperació? Perquè amb aquestes calorades, deu ser pesat!!
    Una forta abraçada i espero tenir notícies de que ja corres i saltes ben aviaT
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  19. Moltes felicitats, Carme!!! les receptes són molt bones, t'ho mereixes!!
    Espero que estiguis millor de l'ensurt i que ens veiem aviat!
    Petonets

    ResponElimina
  20. Hola guapa, he vist que t'has apuntat a alguna de les sessions del Caprabo. Això és bona senyal! Me n'alegro que estiguis millor.
    BONA DIADA i cuida't mooooolt!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  21. floreta!!!!!!!!! moltes felicitats! si és que ets una crak,no hi ha dubtes!! per molts anys, de tot cor! a veure si seguint el teu blog aprenc a cuinar millor jeje un mega petonas!!

    Helena

    ResponElimina